WOLF HUNT

Souhlas se zpracováním osobních údajů

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Uvědomujeme si, že naši zákazníci, návštěvníci, uživatelé a další, kteří navštíví naše webové stránky (společně dále jen „Uživatelé“), si cení svého soukromí. Tento dokument proto obsahuje důležité informace týkající se pravidel, kterými se řídíme při zpracovávání osobních údajů.

Veškeré zpracovávání osobních údajů z naší strany probíhá vždy v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“).

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Identifikační a kontaktní údaje Poskytovatele:

název: WOLF HUNT s.r.o.
IČO: 05093627
sídlo: náměstí Svobody 702/9, Brno-město, 602 00 Brno
kontaktní e-mail:
kontaktní telefon: 725 221 377

(dále též „Poskytovatel“)

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

Poskytovatel nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, neboť není povinnou osobou dle čl. 37 GDPR.

Předávání osobních údajů do třetí země nebo mezinárodní organizaci:

Poskytovatel nepředává osobní údaje do třetích zemí ani mezinárodním organizacím ve smyslu čl. 44 a násl. GDPR.

Automatizované individuální rozhodování a profilování:

Poskytovatel neprovádí profilování ani automatizované individuální rozhodování.

Dozorový úřad:

Dozorovým úřadem v místě sídla Poskytovatele je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, e-mail: , tel.: 234 665 125.

Postavení Poskytovatele:

Poskytovatel vystupuje jak v pozici správce osobních údajů, tak v pozici zpracovatele osobních údajů.

POSKYTOVATEL SPRÁVCEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Poskytovatel vystupuje v pozici správce osobních údajů ve vztahu k osobním údajům následujících osob: Klientům.

Jaké osobní údaje Poskytovatel zpracovává, pro jaký účel a na základě jakého právního základu?

Návštěva webové stránky. Poskytovatel zpracovává údaje, které získá od fyzických osob tím, že navštíví webovou stránku Poskytovatele. Při návštěvě webových stránek Poskytovatel shromažďuje a zpracovává následující typy osobních údajů, které se ukládají: IP adresa. Dále Poskytovatel zpracovává tyto údaje: typ a jazyk prohlížeče, požadavky na server, vč. časového údaje a odkazující URL. Tyto údaje jsou nutné k tomu, aby bylo možné webovou stránku správně zobrazit. Kromě toho mohou být použity podle potřeby též k udržení bezpečného provozu webové stránky a další účely, které jsou popsány v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Tyto osobní údaje Poskytovatel zpracovává na základě svého oprávněného zájmu nebo souhlasu Uživatele. Informace o cookies jsou uvedeny níže.

Za účelem plnění smlouvy (zejména uzavření smlouvy, komunikace se zákazníkem), provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy (jednání před uzavřením smlouvy) nebo plnění právních povinností (zejména vedení účetnictví, vystavování a evidence daňových dokladů) Poskytovatel zpracovává zejména následující osobní údaje: Plnění ze smlouvy: Jméno a příjmení, datum, bydliště, telefonní číslo, e-mail.

Poskytovatel získává osobní údaje přímo od Uživatele při uzavírání smlouvy, proto vždy informuje, které z osobních údajů musí pro účely plnění smlouvy poskytnout.

Zásada minimalizace dat je respektována tím, že jsou vyžadovány pouze informace, které Poskytovatel nutně potřebuje k uzavření smlouvy nebo ke splnění svých smluvních povinností nebo k jejichž nakládání má Poskytovatel právní povinnost. Poskytnutí dalších osobních údajů je dobrovolné.

V případě, že má Poskytovatel v úmyslu zpracovávat jiný osobní údaj, než je uvedený v tomto článku, případně pro jiné účely, může tak činit pouze na základě platně uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů je třeba udělit na samostatné listině.

Informace o zpracovávání osobních údajů zaměstnanců Poskytovatele jsou uvedeny v samostatném vnitropodnikovém předpise.

Citlivé osobní údaje

Poskytovatel nezpracovává jako správce osobních údajů osobní údaje Uživatelů, které náleží do zvláštních kategorií osobních údajů dle čl. 9 GDPR.

Po jakou dobu Poskytovatel osobní údaje zpracovává?

Osobní údaje jsou zpracovávány pouze po dobu, po kterou existuje právní důvod k jejich uchovávání, poté jsou údaje bezodkladně smazány.

Osobní údaje zpracovávané pro plnění povinností, které vyplývají ze zvláštních právních předpisů, zpracovává Poskytovatel po dobu, kterou stanoví příslušné právní předpisy. Jde například o zákonné uchovávání údajů nebo dokumentační povinnosti. Jedná se zejména o povinnosti týkající se uchovávání údajů vyplývající z občanskoprávních, obchodněprávních nebo daňových předpisů. Pokud povinnost uchovávání údajů pomine, budou osobní údaje bezodkladně smazány.

Ostatní osobní údaje jsou zpracovávány po dobu: Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu se zákazníkem a následně po dobu 1 roku od ukončení smluvního vztahu.

POSKYTOVATEL ZPRACOVATELEM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Poskytovatel vystupuje jako zpracovatel osobních údajů pro jiné správce.

Správce těchto osobních údajů je povinen dodržovat veškerá pravidla ochrany osobních údajů stanovená GDPR a dalšími právními předpisy upravující tuto problematiku. Poskytovatel nenese žádnou odpovědnost za porušení pravidel ochrany osobních údajů ze strany správce těchto osobních údajů.

Jaké osobní údaje Poskytovatel zpracovává v pozici zpracovatele osobních údajů a jaký je účel zpracování?

Poskytovatel zpracovává následující osobní údaje: IP adresa, jméno, příjmení, e-mail.

Účelem zpracování je: zpracování údajů pro účely využití správcem.

V případě, že se Poskytovatel stane zpracovatelem osobních údajů, které náleží do zvláštních kategorií údajů, odpovídá Uživatel za zákonnost získání takových údajů a nakládání s nimi dle GDPR i národní legislativy. Poskytovatel si vyhrazuje právo při zjištění nedodržení podmínek pro zpracování osobních údajů zvláštních kategorií takové osobní údaje odstranit ze svých serverů. Před smazáním osobních údajů Poskytovatel kontaktuje Uživatele s žádostí o nápravu.

Po jak dlouhou dobu zpracovává Poskytovatel osobní údaje?

Poskytovatel zpracovává osobní údaje po dobu trvání smluvního vztahu s Uživatelem. Poté, co dojde k ukončení smluvního vztahu, jsou všechna data smazána ve lhůtě bez zbytečného odkladu po ukončení smluvního vztahu. Uživatelé jsou oprávněni požádat o výmaz dat kdykoli v průběhu trvání smluvního vztahu. V případě obdržení žádosti Uživatele o výmaz dat smaže Poskytovatel veškerá data bez zbytečného odkladu.

PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Poskytovatel nepředává osobní údaje žádným jiným správcům.

Poskytovatel nepředává osobní údaje žádným zpracovatelům osobních údajů.

ZPŮSOBY ZABEZPEČENÍ DAT

Za účelem zabezpečení dat Uživatele proti jejich neoprávněnému nebo nahodilému zpřístupnění využívá Poskytovatel přiměřená a vhodná technická a organizační opatření.

Poskytovatel dbá na to, aby v případě umístění serverů v datovém centru provozovaném třetí osobou byla obdobná technická a organizační opatření zavedena i u této třetí osoby.

Veškerá data jsou umístěna pouze na serverech umístěných v Evropské unii nebo v zemích, zajišťující ochranu osobních údajů způsobem rovnocenným s ochranou zajišťovanou právními předpisy České republiky.

Poskytovatel využívá následující postupy pro zabezpečení dat: Softwarové, mechanické, přijetí zásad GDPR.

PRÁVA UŽIVATELŮ

Každý Uživatel má:

  • právo na přístup k osobním údajům: Uživatel má právo získat od Poskytovatele potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou zpracovávány, má právo získat přístup k těmto osobních údajům a k následujícím informacím: a) účel zpracování; b) kategorie dotčených osobních údajů; c) příjemci, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny; d) plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy; e) existence práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů nebo omezení jejich zpracování, anebo vznést námitku proti tomuto zpracování; f) právo podat stížnost u dozorového úřadu; g) veškeré dostupné informace o zdroji osobních údajů, pokud nejsou získány od Uživatelů; h) skutečnost, že dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování. Uživatel má zároveň právo získat kopii zpracovaných osobních údajů.
  • právo na opravu osobních údajů: Uživatel má právo na to, aby Poskytovatel bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají, příp. doplnil neúplné osobní údaje.
  • právo na výmaz osobních údajů: Uživatel má právo na to, aby Poskytovatel bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se ho týkají, v případě, že: a) osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány; b) Uživatel odvolá souhlas, na jehož základě byly údaje zpracovány, a neexistuje žádný další právní důvod pro zpracování; c) Uživatel vznese námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování; d) osobní údaje byly zpracovány protiprávně; e) osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu; f) osobní údaje byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti. Právo na výmaz se však neuplatní, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právních povinností, pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků a v dalších případech stanovených v GDPR.
  • právo na omezení zpracování: Uživatel má právo na to, aby Poskytovatel omezil zpracování, v kterémkoli z těchto případů: a) Uživatel popírá přesnost osobních údajů, a to na dobu potřebnou k tomu, která je nutná k tomu, abych mohl Poskytovatel přesnost osobních údajů ověřit; b) zpracování údajů je protiprávní a Uživatel odmítá výmaz osobních údajů a žádá místo toho o omezení jejich použití; c) Poskytovatel již osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale Uživatel je požaduje pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků; d) Uživatel vznesl námitku proti zpracování, dokud nebude ověřeno, zda oprávněné důvody Poskytovatele převažují nad oprávněnými důvody subjektu údajů.
  • právo vznést námitku proti zpracování: Uživatel má z důvodů týkajících se jeho konkrétní situace právo kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se jej týkají a které jsou zpracovávány z důvodu oprávněného zájmu. V takovém případě Poskytovatel osobní údaje dále nezpracovává, dokud neprokáže závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad zájmy nebo právy Uživatelů, nebo pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.
  • právo na přenositelnost údajů: Uživatel má právo získat osobní údaje, které se ho týkají a byly Poskytovateli předány, a to ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci, a to v případě, že: a) zpracování je založeno na souhlasu a b) zpracování se provádí automatizovaně. Při výkonu svého práva na přenositelnost údajů má Uživatel právo na to, aby osobní údaje byly předány přímo jedním správcem správci druhému, je-li to technicky proveditelné.
  • právo podat stížnost u dozorového úřadu: Pokud se Uživatel domnívá, že Poskytovatel nezpracovává jeho osobní údaje zákonným způsobem, má právo podat stížnost u dozorového úřadu. Kontaktní údaje dozorového úřadu jsou uvedeny výše.
  • právo na informace ohledně opravy nebo výmazu osobních údajů nebo omezení zpracování: Poskytovatel je povinen oznamovat jednotlivým příjemcům, jimž byly osobní údaje zpřístupněny, veškeré opravy nebo výmazy osobních údajů nebo omezení zpracování, s výjimkou případů, kdy se to ukáže jako nemožné nebo to vyžaduje nepřiměřené úsilí. Pokud to Uživatel požaduje, informuje jej Poskytovatel o těchto příjemcích.
  • právo být informován v případě porušení zabezpečení osobních údajů: Pokud je pravděpodobné, že určitý případ porušení zabezpečení osobních údajů bude mít za následek vysoké riziko pro práva a svobody fyzických osob, je Poskytovatel povinen oznámit toto porušení bez zbytečného odkladu Uživateli.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů: V případě, že zpracování některých z osobních údajů probíhá na základě souhlasu, má Uživatel právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv písemně odvolat, a to zasláním nesouhlasu se zpracováním osobních údajů na e-mailovou adresu: .

SOUBORY COOKIES

Poskytovatel používá soubory cookies, což jsou malé textové soubory, které identifikují uživatele webové stránky Poskytovatele a nahrávají jeho uživatelské aktivity.

Text v souboru cookies je často tvořen řadou čísel a písmen, které jednoznačně identifikují počítač Uživatele, neposkytují však žádné konkrétní osobní údaje o Uživateli. Soubor cookies obvykle obsahuje název domény, ze které byl odeslán, informace o stáří a alfanumerický identifikátor.

Webová stránka Poskytovatele automaticky identifikuje IP adresu Uživatele. Všechny tyto informace jsou zaznamenávány v souboru činnosti serverem, který umožňuje následné zpracování údajů. Poskytovatel dále zaznamenává požadavek z prohlížeče a čas požadavku, stav a množství dat přenesených v rámci tohoto požadavku. Shromažďuje také informace o použitém prohlížeči a operačním systému počítače a o jejich verzích. Dále zaznamenává webové stránky, ze kterých jste se dostali na web Poskytovatele. IP adresa vašeho počítače se ukládá pouze po dobu, po kterou byl web používán a dále pak po nezbytnou dobu. Po jejich uplynutí je IP adresa vymazána nebo anonymizována zkrácením.

Druhy cookies a podobných technologií

Technické cookies a podobné technologie: Z důvodu svého oprávněného zájmu Poskytovatel používá technicky nezbytné cookies, které jsou nutné pro provoz webových stránek a pro zajištění jejich funkčnosti. Může se jednat o cookies trvalé nebo jednorázové. Trvalý soubor cookies zůstává na pevném disku i po zavření prohlížeče. Trvalé soubory cookies mohou být použity prohlížečem při dalších návštěvách webové stránky Poskytovatele. Trvalé soubory cookies mohou být odstraněny. Jednorázové cookies soubory jsou dočasné a jsou smazány, jakmile se zavře prohlížeč. Tyto údaje Poskytovatel používá k provozování webových stránek, zejména k identifikaci a řešení chyb, k určování využití webu a k provádění úprav nebo vylepšení. Jedná se o účely, u kterých Poskytovatel má oprávněný zájem na zpracování údajů podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR.

Svůj prohlížeč může Uživatel nastavit tak, aby tyto soubory cookies blokoval. Poskytovatel upozorňuje, že v takovém případě některé části webových stránek nebudou fungovat.

Totožným způsobem a ze stejných důvodů využívá Poskytovatel WebStorage uvedené v tabulce níže.

Se svolením Uživatele používá Poskytovatel ještě další cookies:

Analytické cookies a podobné technologie: Tyto soubory cookies Poskytovateli pomáhají analyzovat, jak Uživatelé používají webové stránky. Mohou být využívány např. proto, aby bylo možné měřit a vylepšovat výkon webových stránek. Tyto soubory cookies umožňují například zjistit, jak Uživatel přišel na webové stránky, zda přímo, pomocí vyhledávače nebo prostřednictvím odkazu na sociální síti. Dále se Poskytovatel dozví, jak dlouho Uživatelé na stránce zůstávají a na jaké odkazy klikají.

Tyto soubory cookies jsou nastaveny na zařízení Uživatele pouze v případě, že při své první návštěvě webových stránek k tomu udělí souhlas (dle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR). Analytické soubory cookies mohou být kdykoliv odmítnuty, stačí provést změnu v Podrobném nastavení souborů cookies.

Totožným způsobem a ze stejných důvodů využívá Poskytovatel WebStorage uvedené v tabulce níže.

Reklamní cookies a podobné technologie: Reklamní soubory cookies umožňují zobrazovat reklamu na základě preferencí Uživatele. Mohou být využívány např. proto, aby Provozovatel vytvořil profil zájmů Uživatele a mohli se Uživateli zobrazovat relevantní reklamy.

Tyto soubory cookies jsou nastaveny na zařízení Uživatele pouze v případě, že při své první návštěvě webových stránek k tomu udělí souhlas (dle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR). Reklamní soubory cookies mohou být kdykoliv odmítnuty, stačí provést změnu v Podrobném nastavení souborů cookies. Pokud Uživatel nevyjádří souhlas, nebude příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených jeho zájmům.

Totožným způsobem a ze stejných důvodů využívá Poskytovatel WebStorage uvedené v tabulce níže.

příp. další cookies / podobné technologie, jsou-li uvedeny níže v tabulce.

Pro získání a správu souhlasu Uživatele používá Poskytovatel platformu CookiesLišta.cz od Soft Evolution s.r.o., IČ: 46982230, Martinice 100, 594 01 Velké Meziříčí. Platforma shromažďuje informace o zařízení, informace o prohlížeči, anonymizovanou IP adresu, datum a čas návštěvy, vyžádání adres URL, cestu k webu a geografickou polohu. Tak je umožněno informovat Uživatele o webovém prostředí Poskytovatele a získat, spravovat a dokumentovat jeho souhlas. Právním základem pro zpracování údajů je čl. 6 odst. 1. písm. c) GDPR, jelikož Poskytovatel je ze zákona povinen poskytnout důkaz o souhlasu v souladu s čl. 7 odst. 1 GDPR. Údaje budou smazány, jakmile již nebudou pro protokolování potřeba a nebudou existovat žádné zákonné požadavky na uchování. Další informace na téma ochrany osobních údajů u poskytovatele platformy najdete na: https://www.cookieslista.cz.

Na webové stránce Poskytovatele mohou být též umístěny soubory cookies třetích stran. Poskytovatel využívá následující cookies:

Zpracovatel Označení cookies Osobní údaje Účel zpracování Zákonný důvod Doba zpracování
Technické cookies / podobné technologie
WOLF HUNT s.r.o. dcb_dsv ne Verze souhlasu se zpracováním cookies. oprávněný zájem místní úložiště / 365 dní
WOLF HUNT s.r.o. dcb_config ne Konfigurace souhlasu se zpracováním cookies. oprávněný zájem místní úložiště / 365 dní
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States cookiePreferences ne Registruje předvolby souborů cookie uživatele. souhlas uživatele 2 roky
WOLF HUNT s.r.o. pll_language ne Konfigurace jazyka textů na webu. Oprávněný zájem Session
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _GRECAPTCHA ne Google reCAPTCHA nastaví při spuštění nezbytný soubor cookie (_GRECAPTCHA) za účelem poskytování analýzy rizik. oprávněný zájem 179 dní
Analytické cookies / podobné technologie
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _ga ne ID používané k identifikaci uživatelů souhlas uživatele 2 roky
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _ga_ ne ID používané k identifikaci uživatelů souhlas uživatele 2 roky
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _gid ne ID používané k identifikaci uživatelů po dobu 24 hodin po poslední aktivitě souhlas uživatele 24 hodin
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _gat ne Používá se ke sledování počtu požadavků serveru Google Analytics při používání Správce značek Google souhlas uživatele 1 minuta
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _dc_gtm_ ne Používá se ke sledování počtu požadavků serveru Google Analytics souhlas uživatele 1 minuta
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States AMP_TOKEN ne Obsahuje kód tokenu, který se používá k načtení ID klienta ze služby AMP Client ID. souhlas uživatele 30 sekund až 1 rok
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _gat_gtag_ ne Používá se k nastavení a získání dat sledování. souhlas uživatele 1 hodina
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States _gac_ ne Obsahuje informace související s marketingovými kampaněmi uživatele. Ty jsou sdíleny s Google AdWords / Google Ads, když jsou účty Google Ads a Google Analytics propojeny. souhlas uživatele 90 dní
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utma ne ID používané k identifikaci uživatelů a relací. souhlas uživatele 2 roky po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmt ne Používá se ke sledování počtu požadavků serveru Google Analytics. souhlas uživatele 10 minut
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmb ne Používá se k rozlišení nových relací a návštěv. Tento soubor cookie je nastaven, když je načtena knihovna javascriptu GA.js a neexistuje žádný existující soubor cookie __utmb. Soubor cookie se aktualizuje pokaždé, když jsou data odeslána na server Google Analytics. souhlas uživatele 30 minut po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmc ne Používá se pouze se starými verzemi Urchin Google Analytics, nikoli s GA.js. Slouží k rozlišení mezi novými relacemi a návštěvami na konci relace. souhlas uživatele Konec relace (prohlížeč)
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmz ne Obsahuje informace o zdroji návštěvnosti nebo kampani, která uživatele nasměrovala na web. Soubor cookie se nastaví, když se načte javascript GA.js a aktualizuje se při odeslání dat na server Google Anaytics. souhlas uživatele 6 měsíců po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmv ne Vlastní informace pro vývojáře webu jsou přijímány prostřednictvím metody _setCustomVar v Google Analytics. Soubor cookie obsahuje nové aktualizace a také nové zprávy na serveru Google Analytics. souhlas uživatele 2 roky po poslední aktivitě
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmx ne Používá se k určení, zda je uživatel zahrnut do testu A / B nebo testu s více proměnnými. souhlas uživatele 18 měsíců
Google LLC - 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States __utmxx ne Používá se k určení, kdy končí test A / B nebo test s více proměnnými, kterého se uživatel účastní. souhlas uživatele 18 měsíců
Imper CZ s.r.o. - Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5, Česká republika leady_session_id ne Funkcí je ukládat jedinečné ID relace. souhlas uživatele konec relace (prohlížeč)
Imper CZ s.r.o. - Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5, Česká republika leady_tab_id ne Tato cookie umožňuje navštíveným webovým stránkám sledovat pohyb uživatele ze stránky na stránku. souhlas uživatele místní úložiště
Imper CZ s.r.o. - Nádražní 762/32, 150 00 Praha 5, Česká republika c ne Tato cookie se používá k detekci spamu a vylepšení bezpečnosti stránky. souhlas uživatele 5892 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjid ne Tento soubor cookie je nastaven, když se zákazník poprvé dostane na stránku se skriptem Hotjar. Používá se k zachování náhodného ID uživatele, jedinečného pro daný web v prohlížeči. To zajistí, že chování při následných návštěvách stejného webu bude připsáno stejnému ID uživatele. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjIncludedInSample ne Tento soubor cookie relace je nastaven tak, aby Hotjar věděl, zda je daný návštěvník zahrnut ve vzorku, který se používá k vytváření cest. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjClosedSurveyInvites ne Tento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník interaguje s modálním vyskakovacím oknem pozvánky k průzkumu. Používá se k zajištění toho, aby se stejná pozvánka neobjevila znovu, pokud již byla zobrazena. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjDonePolls ne Tento soubor cookie se nastaví, jakmile návštěvník dokončí anketu pomocí widgetu Průzkum zpětné vazby. Používá se k zajištění toho, aby se stejná anketa neobjevila znovu, pokud již byla vyplněna. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjMinimizedPolls ne Tento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník minimalizuje widget pro průzkum zpětné vazby. Používá se k zajištění toho, že widget zůstane minimalizovaný, když návštěvník prochází vaším webem. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjDoneTestersWidgets ne Tento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník odešle své informace do widgetu Recruit User Testers. Slouží k zajištění toho, aby se stejný formulář neobjevil znovu, pokud již byl vyplněn. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjMinimizedTestersWidgets ne Tento soubor cookie je nastaven, jakmile návštěvník minimalizuje widget Recruit User Testers. Používá se k zajištění toho, že widget zůstane minimalizovaný, když návštěvník prochází vaším webem. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjShownFeedbackMessage ne Tento soubor cookie je nastaven, když návštěvník minimalizuje nebo dokončí příchozí zpětnou vazbu. To se provádí tak, že příchozí zpětná vazba se načte jako minimalizovaná okamžitě, pokud přejdou na jinou stránku, kde je nastaveno, aby se zobrazovala. souhlas uživatele 365 dní
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjTLDTest ne Když se skript Hotjar spustí, snažíme se určit nejobecnější cestu cookie, kterou bychom měli použít, namísto názvu hostitele stránky. To se provádí tak, aby soubory cookie mohly být sdíleny napříč subdoménami (pokud je to možné). Abychom to zjistili, snažíme se uložit soubor cookie _hjTLDTest pro různé alternativy podřetězců adresy URL, dokud se nezdaří. Po této kontrole je soubor cookie odstraněn. souhlas uživatele konec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjUserAttributesHash ne Uživatelské atributy odeslané prostřednictvím Hotjar Identify API jsou ukládány do mezipaměti po dobu trvání relace, aby bylo možné zjistit, kdy se atribut změnil a je třeba jej aktualizovat. souhlas uživatele konec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjCachedUserAttributes ne Tento soubor cookie ukládá uživatelské atributy, které jsou odesílány prostřednictvím rozhraní Hotjar Identify API, kdykoli uživatel není ve vzorku. Tyto atributy budou uloženy pouze v případě, že uživatel komunikuje s nástrojem Hotjar Feedback. souhlas uživatele konec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjLocalStorageTest ne Tento soubor cookie se používá ke kontrole, zda skript sledování Hotjar může používat místní úložiště. Pokud je to možné, je v tomto souboru cookie nastavena hodnota 1. Data uložená v_hjLocalStorageTest nemají žádnou dobu platnosti, ale jsou smazána ihned po jejich vytvoření, takže očekávaná doba uložení je pod 100 ms. souhlas uživatele místní úložiště
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjptid ne Tento soubor cookie je nastaven pro přihlášené uživatele Hotjar, kteří mají oprávnění člena týmu správce. Používá se během cenových experimentů k zobrazení konzistentních cen pro správce na celém webu. souhlas uživatele konec relace (prohlížeč)
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjAbsoluteSessionInProgress ne Soubor cookie je nastaven tak, aby Hotjar mohl sledovat začátek cesty uživatele pro celkový počet relací. Neobsahuje žádné identifikovatelné informace. souhlas uživatele 30 minut
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjFirstSeen ne Soubor cookie je nastaven tak, aby Hotjar mohl sledovat začátek cesty uživatele pro celkový počet relací. Neobsahuje žádné identifikovatelné informace. souhlas uživatele 30 minut
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjIncludedInPageviewSample ne Tento soubor cookie je nastaven tak, aby Hotjar věděl, zda je daný návštěvník zahrnut do vzorkování dat definovaného limitem zobrazení stránky vašeho webu. souhlas uživatele 30 minut
Hotjar Ltd - Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, Paceville St Julian\'s STJ 3141, Malta _hjIncludedInSessionSample ne Tento soubor cookie je nastaven tak, aby informoval Hotjar, zda je daný návštěvník zahrnut do vzorkování dat definovaného denním limitem návštěv vašeho webu. souhlas uživatele 30 minut

Nastavení cookies v prohlížeči

Většina webových prohlížečů přijímá soubory cookies automaticky. Je však možné využít ovládacích prvků, které umožňují jejich blokování nebo odstranění.

Pokyny k blokování nebo odstraňování souborů cookies v prohlížečích lze zpravidla nalézt v zásadách ochrany osobních údajů nebo v dokumentaci nápovědy jednotlivých prohlížečů.

Soubory protokolu

Prohlížeč Uživatele automaticky hlásí některé informace při každém zobrazení webové stránky Poskytovatele. Servery automaticky zaznamenávají určité informace, které webový prohlížeč odesílá při každé návštěvě webové stránky. Tyto protokoly serveru (tzv. „log soubory“) mohou obsahovat informace, jako je např. webový požadavek, IP adresa, typ internetového prohlížeče, jazyk prohlížeče, odkazující / výstupní stránky a URL, typ platformy, počet kliknutí, názvy domén, vstupní stránky, počet zhlédnutých stránek a pořadí těchto stránek, množství času stráveného na určitých stránkách, datum a čas zadaného požadavku a jeden nebo více souborů cookies, které mohou jednoznačně identifikovat internetový prohlížeč.

ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Tyto Zásady ochrany osobních údajů bude Poskytovatel v případě jakékoliv změny aktualizovat. Aktuální verze Zásad ochrany osobních údajů bude vždy dostupná na webové stránce Poskytovatele. Dojde-li v těchto Zásadách ochrany osobních údajů k podstatné změně ve způsobech nakládání s osobními údaji, Poskytovatel Uživatele informuje tak, že před implementací těchto změn viditelně zveřejní příslušné upozornění.

Poslední úpravy 07. 04. 2022